Get the latest on Van Ameyde's response to the coronavirus
member icon

Member
log in

24 /7
Emergency
contacts

Select which site you would like to reach:

Careers

Marine Surveyor – Antwerp

Vacature Marine Surveyor

Over ons bedrijf

Van Ameyde Marine levert betrouwbaar en onafhankelijk advies en expertise aan P&I Clubs, rederijen, bevrachters en hun verzekeraars. Onder andere inspecteren wij ladingen en schepen, en beoordelen we omvang, oorzaak en omstandigheden van beweerdelijke ladingschade tijdens tegensprekelijke expertises. Door ons uitgebreide team zijn we van vele markten thuis, en zijn we één van de best gereputeerde kantoren.

De functie-omschrijving

Je werkterrein is hoofdzakelijk de haven van Antwerpen: de schepen en de terminals. Daar voer je verschillende soorten expertises uit: toestand van de lading op verschillende tijdstippen van het transport, toestand van schepen, schade-expertises, … Daarbij stel je vast, objectief, grondig, met kennis van zaken. Je rapporteert je bevindingen in de Engelse taal, duidelijk, correct, gestaafd met foto’s.

Je werkt zelfstandig, maar steeds in de wetenschap dat je gesteund wordt door een uitgebreid team van ervaren collega’s.

Jouw profiel

Je hebt een opleiding Nautische Wetenschappen succesvol afgerond en hebt enkele jaren ervaring op vrachtschepen, bij voorkeur op tankers.

Aangezien de rapportage, en vaak ook de communicatie, in het Engels gebeurt beheers je deze taal zeer goed in spraak en geschrift. Je beseft dat het rapport het eindresultaat van je werk is, en dat dit niet alleen helder, beknopt doch volledig, maar ook foutloos moet zijn.

Je komt vaak in contact met mensen, van uiteenlopend pluimage: bemanningsleden in alle rangen, havenpersoneel, klanten, tegenexperts, … Je kan dus goed met anderen overweg en blijft in alle omstandigheden correct.

Je bevindingen worden door de klant vaak gebruikt als basis voor beslissingen of onderhandelingen. Daarom ben je van nature nauwgezet en gedisciplineerd.

De scheepvaart stopt nooit. Je houdt dus niet aan een nine-to-five mentaliteit vast. We hanteren wel een wachtrooster, zodat je privéleven gerespecteerd wordt.

Wat kunnen wij je bieden

Vooreerst een zeer gevarieerde job, waar je jaren later nog steeds niet verveelt en waar je altijd bijleert. Je werkt zelfstandig, maar je staat er niet alleen voor: een team van ervaren collega’s springt bij waar nodig, en helpt je constant te groeien.

We vragen flexibiliteit, maar bieden die ook. Thuiswerk is toegestaan indien gewenst.

En tot slot een correcte verloning met tal van extralegale voordelen en een degelijke firmawagen.

Interesse?

Als jij denkt dat je een geschikte kandidaat bent, stuur dan je CV en motivatiebrief naar carl.dedecker@ameydemarine.com 

 

Contact us

Get in touch with our sales team or simply use our office locator for the contact details of your local Van Ameyde office.

Find an office in your region